Om os

InsideMedia er opstartet og drevet mig Paw Møller Bay Kristensen. Jeg har arbejdet aktivt med digitale medier igennem de sidste 15 år, og har haft fornøjelsen af at arbejde med mange forskellige virksomheder – alt fra Salling group til det lille lokale iværksætter startup.

De digitale medier giver i dag virksomheder en oplagt mulighed for at tale direkte til deres målgruppe på en diskret, personlig og ikke midst effektiv måde. Brugt rigtigt kan digitale medier være alt en virksomhed skal bruge for at vækste deres forretning både nationalt, men også internationalt.

Jeg ser dog ofte, at folk anvender de digitale medier på en knap så effektiv måde og ender med ikke at få det fulde potentiale ud af de forskellige platforme og lukker derfor forståligt nok for spendet på den/de respektive platforme.

Det er det InsideMedia er sat i verden for! Vi vil være jeres digitale partner, som ikke alene tænker på at skaffe trafik og køb til jeres shop/website, men holder et fast blik på jeres bundlinje, for at sikre en stabil vækst af kunder, overskud og rentabilitet.

Vores mål

Vores mål er direkte korreleret med dine!
  • Skab et datafundament, som din fremtidig digitale platform skal stå på.

  • Skab det kommunikative fundament og tilpas til de forskellige digitale platforme

  • Øg salget på jeres webshop/website, mens bundlinjen holdes i fokus

  • Måling, opfølgning og videreudvikling af den digitale strategi