DIGITALE SPECIALISTER
MED FOKUS PÅ DIN BUNDLINJE
Facebook Annoncering / Google Annoncering Se vores ydelser Kontakt os
Background Image

Der findes ikke mange platforme der rummer det samme potentiale for en virksomhedsvækst som facebook. Dette er bekræftet alene af det faktum at ca. 64% af alle danskere er på facebook i dag, og så selvfølgelige det, at facebook ved alt om dig køn, alder, interesse, bopæl, osv.

Udfordringen er blot, at facebook over årene er blevet en kommerciel platform og hvis man blot poster på sin facebook side vil man nå ca. 1% af sine samlet følgere – hvilket formodentlig ikke giver den største omsætning. Ønsker du, at nå 100% af dine følgere og måske endda mange flere, skal man anvende facebook Ads som er facebooks betalt annonceringsplatform.

Facebooks Annoncering

Med facebooks annonceringsplatform er der et hav af muligheder ift. målretning, indsigter og generel udnyttelse af data. Vigtigst af alt er dog facebooks muligheder for at skabe kreative annoncer, der kan fremvise dine produkter fra deres bedste sider.
Sidder man derude og ejer en webshop, har facebook en række oplagte produkter som hvis brugt korrekt kan have en massiv impact på din bundlinje og potentialet til at være en af de bedste indtjeningsmæssige kanaler for dig.

Facebook er uden tvivl den mest avanceret annonceringsplatform bygget til dato, og derfor rummer den også et så stort potentiale som den gør i dag. Vi kan dog ikke understrege nok, hvor utrolig vigtigt det er at vide hvad man laver – da det ikke nytter noget at have verdens bedste annonceringsværktøj til rådighed, hvis man ikke ved hvilke knapper der skal trykkes på.