Vores ydelser

Nedenstående ses vores kernekompetencer
Facebook Annoncering
Få hjælp til at opsætte den helt rette facebook annonceringsstrategi. 64% af alle danskere er på Facebook i dag, så brugt korrekt kan Facebook blive din bedste annonceringsplatform.
Google Annoncering
Vil du ses øverst på Google? Så er Google annoncering et enormt effektivt redskab som skaber resultater.
Google Shopping
Ejer du en webshop som har visuelle produkter? Hvis ja, så er Google Shopping en oplagt løsning for dig. Få vist dine produkter øverst på google på relevante søgeord som giver dig en øget omsætning.
Display annoncering
Få vist dine produkter via bannere på tværs af millioner af sider i Google display netværket. Vi hjælper med at finde de relevante sider for dig, så du får mest mulig ud af dine annoncekroner.
Remarketing
En af de mest indtægtsgivende marketings tiltag er remarketing. Her kommunikerer du med besøgende/kunder som allerede har vist interesse for dit produkt og som blot mangler det sidst skub for at købe hos dig.
Youtube Annoncering
Lad os hjælpe dig med at få dine videoer vist på youtube overfor den rette målgruppe. Youtube annoncering er et effektivt branding medie, som hvis korrekt brugt kan skabe efterspørgsel på dine produkter.
Email marketing
Få hjælp til at opsætte en effektiv email marketing strategi, så du får mest mulig ud af dine e-mail abonnementer og øget omsætning.
Konverterings optimering
Lad os hjælpe dig med at få mest mulig ud af dine besøgende. Her kigger vi på brugervenlighed, call-to-action, struktur på siden som alt sammen er med til at øge din omsætning.
SEO / Søgemaskine optimering
Vil du gerne øverst på Google, men ikke betale for hvert klik? Så hjælper vi meget gerne med en SEO strategi der hjælper med at vækst din forretning organisk i søgemaskinerne.